Пошук по сайту:

Росія ударила авіабомбами по Кураховому та Мирнограду, є поранені

Росія ударила авіабомбами по Кураховому та Мирнограду, є поранені
Росія ударила авіабомбами по Кураховому та Мирнограду, є поранені

Армія РФ завдала авіаційних ударів по містах Кураховому та Мирнограду Донецької області, внаслідок чого зазнали поранень п’ятеро цивільних, серкд них дитина.

Про це повідомила Донецька облпрокуратура.

За даними правоохоронців, 27 липня російська армія завдала трьох авіаударів по Кураховому.

"В результаті атаки керованими авіабомбами, ймовірно КАБ-250, по центральній частині міста зазнали тілесних ушкоджень четверо цивільних. Трьох жінок, віком 19, 40, 58 років, та 50-річного чоловіка, які перебували у житловому мікрорайоні, доправлено до лікарні з множинними осколковими пораненнями", - зазначають у прокуратурі.

Крім того, окупанти завдали удару по Мирнограду, застосувавши попередньо ФАБ-500 з універсальним модулем планерування та корекції.

"Від влучання засобів ураження поранено 11-річну дівчинку, яка перебувала на подвір’ї приватного домоволодіння. У дитини діагностовано мінно-вибухову травму й різану рану передпліччя", - поінформували у відомстві.

Читайте по темі: Україна повернула з окупованих територій двох жінок похилого віку

У зазначених населених пунктах унаслідок обстрілів пошкоджень зазнали багатоквартирні й приватні житлові будинки, заклади освіти, автомобіль і трансформаторна підстанція.

Розпочаті досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Коментарі:

comments powered by Disqus