Пошук по сайту:

Кіберфахівці ГУР зупинили рух Керченським мостом, — ЗМІ

Кіберфахівці ГУР зупинили рух Керченським мостом, — ЗМІ
Кіберфахівці ГУР зупинили рух Керченським мостом, — ЗМІ

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України «вимкнули» в Криму касові апарати та зупинили рух по Керченському мосту.

Про це повідомляють ЗМІ.

За словами співрозмовника агентства, кіберфахівці воєнної розвідки завдають ударів по серверах пропагандистських ЗМІ, операторів звʼязку, системи реєстрації та контролю руху по Керченському мосту.

Також тривають масові фішингові атаки на місцевих інтернет-користувачів, відзначаються збої в роботі сервісів бухгалтерського обліку, не працюють касові апарати в торговельних точках Керчі та Севастополя.

Зокрема, масована DDos-атака здійснюється на сайт пропагандистського «Керч FM» та сервери оператора мобільного звʼязку «Міранда-медіа». Саме цей оператор надає магістральні канали звʼязку для колцентру окупаційної адміністрації Севастополя, внаслідок чого номер єдиного контакт-центру припинив працювати.

Водночас у результаті ураження системи реєстрації та контролю руху виникла велика черга з автомобілів, які бажають проїхати по Керченському мосту. Лише протягом години затор зріс у шість разів і вже вранці в черзі налічувалося близько трьохсот машин.

Читайте по темі: Сили оборони вночі знищили 24 із 27 дронів-камікадзе "Шахед"

Коментарі:

comments powered by Disqus