Пошук по сайту:

Окупанти вдарили по Нікополю: пошкоджена інфраструктура і житлові будинки

Окупанти вдарили по Нікополю: пошкоджена інфраструктура і житлові будинки
Окупанти вдарили по Нікополю: пошкоджена інфраструктура і житлові будинки

У Нікополі на Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів 11 червня пошкоджена інфраструктура та багатоквартирні та приватні будинки, техніка.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

“Дніпровський район росіяни атакували ракетами. Їх збили наші оборонці неба, врятувавши не одне життя. Та уникнути наслідків не вдалося. З гострою реакцією на стрес 37-річна жінка на останньому місяці вагітності. Без госпіталізації. Пошкоджені 3 приватні оселі, господарська споруда та сонячна панель. Зайнявся й сухостій. Пожежу загасили”, - йдеться у дописі.

По Нікопольщині росіяни били дронами-камікадзе та артилерією, під ударом були Нікополь і Покровська громада, розповів Лисак.

“Ворог гатив по інфраструктурі Нікополя. Руйнувань зазнало і житло людей. Побиті п’ятиповерхівка та 26 приватних будинків. А ще – медичний центр, парники, трактор і лінія електропередач. Понівечені 14 господарських споруд, одна – знищена”, - зазначив начальник ОВА.

На Криворіжжі у заправку, що у Зеленодольській громаді, поцілив безпілотник, внаслідок чого загорілося обладнання. Вогонь надзвичайники приборкали. Без постраждалих.

Читайте по темі: Росіяни стратили понад 110 українських полонених у в’язницях РФ, — Офіс генпрокурора

Коментарі:

comments powered by Disqus