Пошук по сайту:

Загарбники скинули КАБи на багатоповерхівки у Торецьку, є загиблі та поранені

Загарбники скинули КАБи на багатоповерхівки у Торецьку, є загиблі та поранені
Загарбники скинули КАБи на багатоповерхівки у Торецьку, є загиблі та поранені

Російські окупанти сьогодні, 28 травня, завдали бомбового удару по місту Торецьк Донецької області. Внаслідок влучання керованих авіаційних бомб (КАБ-250) по багатоповерхівках загинули 2 людини, ще 3 були поранені.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За даними слідства, удар трьома авіабомбами по Торецьку було завдано загарбниками о шостій годині вечора. Ворог обстріляв житловий квартал в центральній частині міста.

"Внаслідок прямого влучання зруйновано під’їзди у двох багатоповерхових будинках та будівлю підприємства", - йдеться в повідомленні.

В облпрокуратурі поінформували, що тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали місцевий мешканець та його дружина. Крім того, поранень різного ступеня тяжкості зазнали троє жінок віком 24, 53 і 63 років.

Постраждалі були госпіталізовані, зараз їм надають допомогу медики.

Читайте по темі: У Росії могили "героїв СВО" розкопують "свині-вандали"

"Остаточна кількість загиблих встановлюється", - додали в прокуратурі.

Було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

"Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ", - розповіли в обласній прокуратурі.

 qhiddqiqdriddxhab

Коментарі:

comments powered by Disqus