Пошук по сайту:

Сили оборони: окупанти провели сім штурмів в напрямку плацдарму біля Кринок

Сили оборони: окупанти провели сім штурмів в напрямку плацдарму біля Кринок
Сили оборони: окупанти провели сім штурмів в напрямку плацдарму біля Кринок

Російські підрозділи під час штурмів зазнали втрат, а згодом відійшли на свої вихідні позиції.

На тимчасово окупованій Херсонщині російські підрозділи здійснили сім штурмів в напрямку плацдарму біля Кринок. Про це повідомили Сили оборони півдня України у Telegram.

Військові зазначили, що росіяни зазнали втрат, а згодом відійшли на свої вихідні позиції. Українські захисники й надалі здійснюють комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

Російські окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, а також застосовують велику кількість ударних БПЛА різних типів, не припиняють аеророзвідку. За минулу добу в операційній зоні зафіксували проліт 155 розвідувальних дронів.

Загарбники на Оріхівському напрямку провели 5 штурмів, з яких 3 в районі Старомайорського, 2 в районі Роботиного. Успіху вони не мали.

На Оріхівському напрямку протягом бойової доби окупанти здійснили вісім авіаційних ударів із застосуванням вісім керованих авіабомб. Застосовано й понад два десятки некерованих авіаційних ракет.

Читайте по темі: Загарбники вдарили по Бериславському району Херсонщини, загинули двоє людей

У Генштабі ЗСУ також зазначили, що російські загарбники намагаються вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. У звіті за 20 квітня вказано про те, що сім атак були марними.

Коментарі:

comments powered by Disqus