Пошук по сайту:

У Полтаві прилетіло в училище зв’язку під час шикування військових, — ЗМІ

У Полтаві прилетіло в училище зв’язку під час шикування військових, — ЗМІ
У Полтаві прилетіло в училище зв’язку під час шикування військових, — ЗМІ

У соцмережах повідомляють про трагедію в Полтаві.

Згодом у соцмережах почали з’являтися повідомлення про велику трагедію у місті. Зокрема, нардепка Мар’яна Безугла написала у Фейсбуці: "Полтава. Шикування в 128 бригаді нічому не навчило, ніхто не покараний, Залужний, Сирський, Павлюк все тоді "порішали". Маємо повторення і повторення трагедій. Де межа?"

При цьому активіст Сергій Наумович запитав на своїй сторінці про те, як можна збиратися великою кількістю на такому об’єкті. "Замість перейменування копійки треба було ще 24 лютого 2022 року ввести заборону на оті шикування, на оті збори у тому числі у навчальних закладах, які хоч якось повʼязані з війною… Але ж перейменують копійку", — написав Наумович.

02.09.2024 - різне uriqzeiqqiuhant qeithiqkxiuqhab

В коментарях до його допису повідомляють про "море мертвих людей та море крові". Разом з тим, колишній заступник міністра реінтеграції окупованих територій Георгій Тука коротко написав у Фейсбуці RIP.

Читайте по темі: ЗСУ отримали 18 українських гаубиць "Богдана", які профінансувала Данія

02.09.2024 - різне

При цьому ворожі пропагандистські ЗМІ повідомляють про те, що в Полтаві буцімто стався потужний вибух, який пов’язаний з ударом по училищу зв’язку. Кажуть, що удару було завдано, коли відбулося шикування. Пропагандистські ЗМІ пишуть про великі втрати.

Також у мережі публікують відео розбитого корпусу Полтавського училища.

Коментарі:

comments powered by Disqus