Пошук по сайту:

У ЗСУ пояснили, чому окупантам вдалося захопити Новогродівку на Донеччині

У ЗСУ пояснили, чому окупантам вдалося захопити Новогродівку на Донеччині
У ЗСУ пояснили, чому окупантам вдалося захопити Новогродівку на Донеччині

Російська окупаційна армія продовжує активний наступ на Покровському напрямку. Нещодавно ворогові вдалося захопити Новогродівку.

Військове керівництво України ухвалило рішення вивести звідти війська, оскільки місто мало невигідне географічне положення. Про це в ефірі "Радіо Свобода" розповів офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади Сергій Цехоцький.

За його словами, географічно Новогродівка перебуває у не дуже вигідному становищі. У цьому населеному пункті складно було тримати оборону, тому для збереження життів особового складу у Генштабі було ухвалено рішення відвести звідти війська.

Водночас, Цехоцький відмовився відповісти на уточнююче питання про те, чи були в Новогродівці збудовані фортифікації. При цьому офіцер наголосив, що вихід українських військовослужбовців із Новогродівки – не остаточна крапка у цій битві.

Варто зазначити, що бойові дії в межах Новогродівки розпочалися у другій половині серпня. За кілька днів путінська армія захопила практично все місто. У свою чергу багато військових аналітиків заявляли, що в місті не було належним чином побудовано оборону, а сам населений пункт ворог захопив лише за три дні.

Читайте по темі: ЗСУ отримали 18 українських гаубиць "Богдана", які профінансувала Данія

"Не остаточна крапка в цій битві": у ЗСУ пояснили, чому окупантам вдалося захопити Новогродівку на Донеччині eiqrtireithab

Коментарі:

comments powered by Disqus