Пошук по сайту:

Зеленський приїхав у передовий командний пункт біля Вовчанська і вручив нагороди воїнам ССО

Зеленський приїхав у передовий командний пункт біля Вовчанська і вручив нагороди воїнам ССО
Зеленський приїхав у передовий командний пункт біля Вовчанська і вручив нагороди воїнам ССО

Президент України Володимир Зеленський відвідав воїнів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України на Харківському напрямку, привітав їх із професійним святом та нагородив державними нагородами.

Про це Зеленський повідомив у Телеграмі.

“Харківський напрямок. Передовий командний пункт Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Район Вовчанська. Честь бути сьогодні тут і привітати наших воїнів ССО із професійним днем, відзначити їх державними нагородами”, - зазначив Президент.

Також Зеленський висловив вдячність захисникам за хоробрість, героїчні операції у тилу ворога та під час захисту й деокупації міст і сіл України.

Читайте по темі: Росіяни дроном атакували маршрутку в Херсоні, шестеро постраждалих

 eiqrtiqztideuhab

Як повідомляє сайт Президента, Зеленський наголосив, що бійці ССО воюють на найгарячіших ділянках фронту, де успішно проводять спецоперації та виконують завдання.

«Хочу вам подякувати за ваші героїчні операції як у тилу ворога, так і під час захисту й деокупації наших територій, міст і сіл, починаючи від захисту ДАПу в 2014 році, потім Гостомель, Херсонщина й операція на Харківщині. Бережіть, будь ласка, себе. Сьогодні ви на цьому напрямку, він, напевно, один із найскладніших. Уся країна на вас розраховує, ми точно переможемо», – наголосив Президент.

Зеленський відзначив воїнів державними нагородами, зокрема, двоє з них отримали Героя України.

Глава держави присвоїв почесне найменування «імені генерал-хорунжого Всеволода Змієнка» 142-му навчально-тренувальному центру ССО.

Читайте по темі: Іран підтвердив передачу Росії "балістики" для обстрілу України

Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заслухали доповідь командувача ССО Олександра Трепака щодо стратегії розвитку, виконаних і запланованих завдань.

Трепак поінформував про три основні напрями діяльності ССО, зокрема психологічні операції, некінетичні дії, рух опору на тимчасово захоплених російськими загарбниками територіях та дії підрозділів спецпризначення.

Також обговорили подальше реформування та розвиток спроможностей ССО відповідно до сучасних викликів та з використанням найкращого світового й вітчизняного досвіду, набутого з 2014 року.

Коментарі:

comments powered by Disqus