Пошук по сайту:

В Ізраїлі заявили про загибель іще двох заручників ХАМАСу

В Ізраїлі заявили про загибель іще двох заручників ХАМАСу
В Ізраїлі заявили про загибель іще двох заручників ХАМАСу

Армія оборони Ізраїлю заявила, що підтверджено смерть іще двох чоловіків, яких захопили бойовики ХАМАСу під час нападу торік у жовтні.

Про це повідомляє Sky News.

«Сьогодні ЦАХАЛ повідомив сім’ям двох заручників, Алекса Данцига і Ягева Бухштава, що їх більше немає серед живих. Алекс і Ягев були жорстоко викрадені.., і їхні тіла все ще утримуються ХАМАСом», - йдеться в заяві військових.

Зазначається, що смерть заручників підтверджена в результаті ретельної перевірки.

 eiqrkihqideuhab

«Обставини їхньої смерті в полоні ХАМАСу вивчаються всіма професійними органами. Ми продовжуємо збирати інформацію про заручників в Газі і будемо продовжувати надавати підтримку сім’ям заручників у цей важкий час», - наголошує ЦАХАЛ.

Читайте по темі: Україна повернула з окупованих територій двох жінок похилого віку

35-річний звукооператор Бухштав і 76-річний історик Данциг були викрадені зі своїх будинків поблизу кордону з Газою під час нападу бойовиків ХАМАСу у жовтні минулого року, зазначає видання Times of Israel. За даними військових, Данциг і Бухштав, імовірно, утримувалися разом у Хан-Юнісі, де й загинули кілька місяців тому, коли в цьому районі діяв ЦАХАЛ.

Обставини їхньої смерті не уточнюються, розслідування триває. Можливість того, що вони були вбиті ізраїльським вогнем, розслідується. ХАМАС у березні заявив, що Бухштав загинув через брак їжі та ліків, а Данциг був убитий ізраїльським вогнем. ЦАХАЛ ці заяви не підтверджує.

На цей час ізраїльські військові підтвердили смерть 44 із 116 заручників, які залишаються у полоні ХАМАСу. Бойовики також утримують з 2014 року тіла двох ізраїльських солдатів.

Коментарі:

comments powered by Disqus