Пошук по сайту:

Жителі Криму заливають червоною фарбою машини із символами війни

Жителі Криму заливають червоною фарбою машини із символами війни
Жителі Криму заливають червоною фарбою машини із символами війни

У тимчасово окупованому Криму жителі Армянська заливають машини загарбників з російською символікою та символами "Z" червоною фарбою.

Про це повідомляє у Фейсбуці представництво Президента в АРК.

"Окупанти в Криму скаржаться, що місцеві жителі в окупованому Армянську заливають машини з російською символікою та символами “Z” червоною фарбою на знак засудження", - йдеться у повідомленні.

У представництві зазначили, що жителі тимчасово окупованого Криму щоденно чинять опір російським загарбникам, демонструючи свою підтримку України та віру в неминучу деокупацію півострова.

Про посилення спротиву свідчать нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних "судах"  Криму за статтею про “дискредитацію ЗС РФ”.

"Станом на 4 липня зафіксовано 847 випадків надходження матеріалів, складених за ст. 20.3.3 КпАП РФ до т. зв. “судів” на території тимчасово окупованого Криму та інших компетентних органів. З них у 755 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу або приєднано до іншої справи за іншою статтею та винесено сукупне рішення. У 10 випадках розгляд матеріалів продовжується", - вказали у представництві Президента.

Читайте по темі: "Ця бездушна агресія - повна зневага до людського життя", — Посол США Брінк про ракетну атаку Росії

Загалом сукупний розмір застосованих штрафів вже становить щонайменше 23,7 млн російських рублів (майже 11 млн грн).

Коментарі:

comments powered by Disqus